1.Handmade 2.Lucru manual 3.Crafts 4.Quillling 5.Wedding crafts 6.Video Tutorials 7.How to.. 8.Papercrafts 9.Hobby

Testări şi păreri despre pila electronică Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant

TEST numarul 2 al pilei SCHOLL VELVET SMOOTH

După cum am spus că voi face, am revenit cu noi impresii despre pila electronică pentru îngrijirea picioarelor de la SCHOLL. Pot să spun că nu m-a dezamăgit şi că tot ce a promis această pilă a dus la bun sfârşit.

Este ceva ce mi-am dorit dintotdeauna, pentru că mă săturasem de vestitele pietre ponce şi de pilele pentru călcâie deja demodate, precum cele din imagine.Şi salvarea mea a fost BUZZStore şi campania de testare a pilei SCHOLL VELVET SMOOTH iniţiată de cei de la Scholl România. Am avut norocul de a fi selectată pentru a testa gratuit această minunată pilă şi am decis să împart cu voi părerile mele vizavi de ea.


P.S.: Pentru cei interesaţi să participe la campanii de testare gratuită a unor produse inovatoare, trebuie doar să vă înscrieţi aici şi să completaţi chestionarul de înscriere disponibil pentru fiecare campanie în parte.

Şi dacă nu v-am convins cu imaginile şi impresiile prezentate în postarea primului test al pilei, acum sigur o s-o îndrăgiţi şi voi!
V-am pregătit un filmuleţ fabricat de mine :D cu un test al pilei cu cristale de diamant de la Scholl. Sper să vă placă şi să fie util pentru cei interesaţi de această pilă. Vă spun cu mâna pe inimă că pe mine m-a cucerit!Aştept părerile voastre!


Primul TEST al pilei electronice pentru îngrjirea picioarelor Scholl Velvet Smooth 

Am luat o mică pauză de la invitaţiile quilling de nuntă şi de la îndatoririle de mămică (de fapt profit că doarme buştean) şi am decis să ma gândesc şi la mine un pic.
Având în vedere că a fost o iarnă lungă, iar în timpul sarcinii picioarele "suferă" cel mai mult, să începem cu un pic de răsfăţ al picioarelor, că doar vine vara şi trebuie să fiu pregatită pentru sandalele mult aşteptate.


Aşa că am decis să testez pila electronică pentru îngrijirea picioarelor Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant, un nume destul de "pompos", dar hai să vedem dacă îşi merită laudele.

Să trecem la acţiune!
Să începem cu începutul: 

1. Înmuierea călcâielor şi tălpilor pentru o mai bună aderenţă a pilei :). Zis şi făcut! Şi aşa arată călcâiele mele după 15 minute de stat la apă:
Şi acum să punem pila la treabă!

2. Al doilea pas: eliminarea pielii îngroşate.


REZULTATUL: O piele fără bătături, fără piele îngroşată după doar 10 minute de folosinţă. Bineînteles că pielea îngroşată nu a dispărut în totalitate, ci în proporţie de aprox. 80%, dar după o primă folosire rezultatele sunt chiar vizibile.

Şi ca efectul să fie şi mai evident şi de lungă durată, hidratăm picioarele cu Serul Intens Hidratant de la Scholl.
Pentru a vă convinge de efectul imediat al pilei, am pus în evidenţă diferenţa notabilă între piciorul pe care am folosit pila electronică Scholl Velvet Smooth şi piciorul necurăţat de pielea îngroşată, prin următoarele poze:
Aşadar părerea mea sinceră după prima folosire a acestei pile este că merită!

Este uşor de folosit, nu foarte gălăgioasă şi o poţi folosi în intimitatea casei tale de câte ori vrei, dar cel mai important lucru este că într-adevăr îndepărtează pielea îngroşată de pe tălpile picioarelor, după cum bine aţi văzut.

Cu siguranţă o voi încerca şi în zilele ce urmează pentru a vedea un rezultat şi mai bun şi voi reveni cu detalii şi poze :).

Ţin să mulţumesc celor de la BUZZStore şi Scholl România pentru oportunitatea oferită de a testa această pilă magică!

P.S.: Pentru cei care vor să testeze gratuit produse acasă, trebuie doar să vă înscrieţi aici!

Cei care doresc să achiziţioneze această pilă o pot face avantajos de la farmacia unica, având  o reducere de 45% + un cadou, ofertă valabilă până la sfârşitul lunii aprilie şi  de pe site-ul emag.ro unde se găseşte cu o reducere de 35%.